Samenwerking met Hilaire van der Haeghe

In mei 2022 hebben we onze krachten gebundeld met Hilaire van der Haeghe. Inmiddels zijn zij volop actief in de Belgische markt met de verkoop en service van onze Schmidt Veegmachines en werktuigdragers op de Belgische markt. Na een jaar kunnen we constateren dat deze samenwerking goed bevalt, zowel vanuit ons als vanuit Hilaire van der Haeghe, ook vanuit onze klanten krijgen wij positieve reactie over onze samenwerking.

En misschien heb je de service auto van Hilaire van der Haeghe al zien rijden met ons logo en een foto van een Schmidt eCleango 550 veegmachine. Hiermee willen we onze samenwerking benadrukken en uitdragen richting de markt en de klant.

We kijken uit naar de verdere samenwerking!

Aebi Schmidt en Hilaire Van der Haeghe slaan de handen in elkaar

Wilrijk, mei 2022 – Aebi Schmidt en Hilaire van der Haeghe bundelen hun krachten voor de verdeling van de straatveegmachines en werktuigdragers op de Belgische markt. Met deze samenwerking zet Hilaire van der Haeghe een nieuwe stap in de wereld van de reiniging van stedelijke gebieden. Zij richten hiervoor een gespecialiseerde afdeling op, HH Municipal.

Bart Haemels, Business Unit Manager van HH Municipal en Garden: “Om deze doelgroep beter te kunnen ondersteunen en onze service perfect op hun noden af te stemmen, is de oprichting van HH Municipal een cruciale stap voor onze firma. Vanaf 1 juni nemen wij de verdeling van de producten van Aebi Schmidt op ons, nieuwe en bestaande klanten.

Eduard Hettinga, Manager Sales bij Aebi Schmidt: wij zijn blij met HH als partner, beide bedrijven hebben hetzelfde DNA, dat gaat goed samen, ook richting klanten. Met een vestiging in Vlaanderen en Wallonië is HH in staat om onze klanten snel te bereiken. Het is onze ambitie om samen met HH flinke stappen te maken voor de vermarkting van onze producten en diensten op gebied van reinigings- en veegtechnieken. De klanten voor onze winterdienstverlening (strooiers en sneeuwploegen) blijven wij zelf rechtstreeks bedienen.

Nieuwe Softwareapplicatie voor gladheidbestrijding

Wij hebben een compleet nieuwe softwareapplicatie, de Route Manager! Met deze applicatie is het mogelijk om (bestaande) strooiroutes te digitaliseren en te bewerken. De gedigitaliseerde strooiroutes kunnen worden gebruikt op onze ES bedieningskast waarbij “Route Assistent” de chauffeur over de route begeleidt en de strooimachine automatisch aanstuurt.

Seizoensafsluiting Winter 2021-2022

Na twee jaar was het eindelijk weer zover. Alle servicemonteurs als één groep bij elkaar, waarbij nieuwe collega’s andere collega’s konden ontmoeten en het afgelopen winterseizoen geëvalueerd en afgerond werd. Zo besproken wij onderwerpen als Veiligheid, Kwaliteit en Milieu, maar werden ook onze mobiele werkplaatsen weer klaargemaakt voor komend winterseizoen; de brandblussers, gereedschappen etc. gecontroleerd, gekeurd e/o gekalibreerd zodat de mobiele werkplaatsen weer klaar zijn voor het zomeronderhoud en het komende winterseizoen. Als afsluiting een rondleiding door onze fabriek, daar waar het allemaal begint.

Schmidt CSP - Maatwerk voor België

Naast een breed en gevarieerd productassortiment kenmerkt het aanbod van Aebi Schmidt zich door individuele en klantgerichte modulaire oplossingen. Voor een grote Belgische klant werden in Holten 29 Schmidt CSP-combinatiesproeiers naar wens geconfigureerd. De compacte CSP-sproeier bestrijdt sneeuw en beijzelde wegen efficiënt en op een milieuvriendelijke manier.

Elektrisch vegen zonder compromissen

De eSwingo heeft dezelfde “looks” en verschillende uitvoeringsmogelijkheden als de conventionele Swingo met dieselmotor. Betrouwbare techniek die zich al vele jaren in de praktijk bewezen heeft. Wendbaarheid, zuigkracht, rijcomfort, zicht en de zeer grote actieradius zijn nog steeds op het hoogste niveau gebleven. Alleen wordt het vegen nu geruisloos uitgevoerd, want het rijden, zuigen en zelfs de airconditioning gaan allemaal elektrisch.

11 Cleango 500 voor Gemeente Amsterdam

Aebi Schmidt is al enkele jaren de huisleverancier voor kleine- en middelgrote veegmachines van Gemeente Amsterdam. Ook dit jaar worden er elf Cleango 500 veegmachines toegevoegd aan het wagenpark.

Inmiddels vertrouwen alle stadsdelen op de allround 4m³ Cleango 500 veegmachine voor het schoonhouden van de openbare ruimte. De zeer rijk uitgeruste machines hebben ook bij zware verontreinigingen een perfect schoon veegresultaat. Dankzij turnkey levering zijn de machines volledig afgestemd op de eisen en wensen van de gebruikers. Comfort en veilig werken staan voorop.

Wij introduceren de Schmidt Flexigo 150

De multifunctionele en supercompacte veegmachine van Schmidt. Perfect voor zowel de zomer als de winter. Een veegmachine die binnen 10 minuten om te bouwen is naar winterdienstuitvoering. Ideaal! Want met een rolbezem en strooier of sproeier is de Flexigo perfect voor gladheidsbestrijding op fietspaden. Een investering in flexibiliteit die loont!