Контент недоступен на запрошенном языке. Контент доступен на: Norsk

Контент недоступен на запрошенном языке. Контент доступен на: Norsk

Schmidt Wasa 300⁺

Feiemaskinen for opptak av all type grus – med kjempekapasitet!

Ønsker du å feie opp all grusen i et drag? Ikke noe problem: den kraftige Wasa 300+ har en 3 m³ beholder, vanntanker med et volum på 1,100 liter og en feiebredde på 2,400 mm slik at kapasiteten er på hele 9 m3/ min. Wasa, mer enn 30 års innsats i Norge !

Schmidt Swingo 200⁺

Swingo 200+ er ikke bare en feiemaskin; den er din perfekte partner for daglig rengjøring, på fortau, på sykkelstier, på industrianlegg eller på parkeringsplasser. En rekke tilleggsutstyr gjør den enda mer anvendelig. Swingo 200+ leveres selvfølgelig også som 100 % elektrisk. Hvorfor velge noe mindre?

Schmidt Stratos spredere

Schmidt tilbyr spredere med skreddersydde løsninger for alle tenkelige bruksområder. De innovative sprederne oppnår en ekstremt presis mengde og fordeling av sprede- materialet ved hjelp av avansert elektronisk styring. Modulsystemet gir mulighet for individuell tilpasning til det aktuelle bruksområdet. Komponenter i plast og rustfritt stål av høy kvalitet sørger for lang holdbarhet: Et viktig kriterium for videresalg.

Schmidt Tellefsdal snøploger

Utmerkede snøploger utviklet i Norge for brøyting av vei (vintervei og/eller barvei strategi). Tellefsdal plogene fås i et bredt utvalg som er kjent for sin slitestyrke, ryddekapasitet, sikkerhet og evne til å holde veiene snøfrie vinter etter vinter. Velg plogen som passer til din lastebil, traktor eller hjullaster, det er en investering i fleksibilitet som lønner seg for deg.