The content is not available in the requested language. The content is available in: Suomi

The content is not available in the requested language. The content is available in: Suomi

Uusi Flexigo

Voittamaton monitoimikone kaduille ja viheralueille

Flexigo on imulakaisukone ja liukkaudentorjuntalaite samassa paketissa.

Flexigon roskasäiliö voidaan tarvittaessa vaihtaa sirottimeen, ja etuaura voidaan vaihtaa pesuriin tai ruohonleikkuulaitteeseen. Flexigo on luotettava kumppani vuoden jokaisena päivänä. Nivelletty ohjaus mahdollistaa helpon käännettävyyden ja ohjattavuuden myös ahtaissa paikoissa. Ohjaamo tarjoaa kuljettajalle testattua ja sertifioitua ergonomiaa edistäen työterveyttä. Ajamiseen riittää B-luokan EU-ajokortti. Perkins-dieselmoottori täyttää ympäristönormien viimeisimmät päästö- ja hiukkasvaatimukset. Lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna; Flexigo on helposti huollettava, kestävä ja taloudellinen sijoitus, joka vakuuttaa työnjohdon, yleisön ja käyttäjänsä.

eSwingo 200+

Täysin sähköinen, hiljainen ja edullinen

Ajatteletko, että sähköinen imulakaisukone maksaa maltaita? Tulet kokemaan positiivisen yllätyksen, kun myyjämme toimittaa sinulle eSwingo 200+:n omistamisen kokonaiskustannusten laskelman. Korkeampaa ostohintaa kompensoivat polttoainesäästöt, alhaiset ylläpitokulut ja muut tekijät. eSwingo 200+:lla et tee pelkästään tuloksellista liiketoimintaa, vaan myös yhtä laadukasta työjälkeä, kuin diesel-moottorisella imulakaisukoneella. eSwingo 200+:n omistajana nostat ympäristöarvot kunniaan, ja vähennät CO2 päästöjä 158kg päivässä!

Kuuntelemme asiakasta

Sillä on merkitystä, millä alueilla ja minkälaisella tiestöllä urakoit. Ammattilaisemme osaavat antaa näkökulmia, joita et ole ehkä itsekään tullut ajatelleeksi. Kun tehdään päätöstä kalustohankinnasta, tehdään päätöstä vähintään seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi, kun valintana on Arctic Machinen laitteet. Tuotteiden pitkä elinkaari ja hyvin huoltovapaa rakenne takaa kustannustehokkuuden pitkälle aikavälille.

Arctic Machinelta saat ensiluokkaiset tienhoitolaitteet, urakoit sitten taajamassa, päätiestöllä tai yksityisteillä. Suunnittelemme kokonaisuuden asiakkaan kanssa yhdessä, jotta voimme rakentaa ensiluokkaisen kokonaisratkaisun myös vaativiin olosuhteisiin.

Tuotevalikoima kattaa seuraavat tienhoitolaitteet:

  • Tienhoitoautot
  • Lumiaurat
  • Sirotinautomaatit
  • Alusterät
  • Lumenkuormaajat
  • Harjalaitteet
  • Katupesurit
  • Kulutustuotteet


Tienhoitolaitteet voidaan asentaa kuorma-autoon, traktoriin tai pyöräkuormaajaan.

Lentokenttätuotteisiin kuuluu APV -lumiaurat sekä COMBI AIR -sirotinautomaatit.