Multigo 150

Voittamaton monitoimikone kaduille ja viheralueille

Multigo on imulakaisukone ja liukkaudentorjuntalaite samassa paketissa.

Multigon roskasäiliö voidaan tarvittaessa vaihtaa sirottimeen, ja etuaura voidaan vaihtaa pesuriin tai ruohonleikkuulaitteeseen. Multigo on luotettava kumppani vuoden jokaisena päivänä. Nivelletty ohjaus mahdollistaa helpon käännettävyyden ja ohjattavuuden myös ahtaissa paikoissa. Ohjaamo tarjoaa kuljettajalle testattua ja sertifioitua ergonomiaa edistäen työterveyttä. Ajamiseen riittää B-luokan EU-ajokortti. Perkins-dieselmoottori täyttää ympäristönormien viimeisimmät päästö- ja hiukkasvaatimukset. Lyhyesti ja ytimekkäästi sanottuna; Multigo on helposti huollettava, kestävä ja taloudellinen sijoitus, joka vakuuttaa työnjohdon, yleisön ja käyttäjänsä.

eSwingo 200+

Täysin sähköinen, hiljainen ja edullinen

Ajatteletko, että sähköinen imulakaisukone maksaa maltaita? Tulet kokemaan positiivisen yllätyksen, kun myyjämme toimittaa sinulle eSwingo 200+:n omistamisen kokonaiskustannusten laskelman. Korkeampaa ostohintaa kompensoivat polttoainesäästöt, alhaiset ylläpitokulut ja muut tekijät. eSwingo 200+:lla et tee pelkästään tuloksellista liiketoimintaa, vaan myös yhtä laadukasta työjälkeä, kuin diesel-moottorisella imulakaisukoneella. eSwingo 200+:n omistajana nostat ympäristöarvot kunniaan, ja vähennät CO2 päästöjä 158kg päivässä!

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!

Lämpimät kiitokset yhteistyöstä kuluneena vuotena, ja mitä kauneimmat hyvän joulun toivotukset! Tuokoon tuleva vuosi menestystä ja mitä parhaimpia muistoja.

Vuosi 2020 paketoituna

Nykyisen vuosikymmenemme ensimmäinen vuosi on melkein ohi. Vuoden 2020 alkaessa Arctic Machine oli vasta valittu Suomen kymmenen kasvuyrityksen joukkoon Kasvu Open Karnevaalissa lokakuussa 2019. Sitten yhtäkkiä COVID-19-pandemia levisi yli 200 maahan ja alueelle, ja meidän kaikkien arki koki muutoksia.

Ennen kuin pandemia aiheutti Suomessa toimenpiteitä, osallistuimme perinteisille Talvitiepäiville. Tätä tapahtumaa voidaankin muistella yhtenö vuoden kohokohdista. Tapahtumassa esittelimme Infotriplan kanssa uusinta kunnossapidon tekniikkaa ja SMART-ratkaisuja tien kunnossapidon hallintaan. Olimme myös valmistautuneet historian ensimmäiseen julkiseen työnäytökseen sivuauran autonomisesta toiminnasta. Valitettavasti lumen puutteen vuoksi emme pystyneet pitämään tätä näytöstä. Teknologia onneksi pelasti meidät ja näytimme osastomme näytöillä videokuvaa, joka otettiin todellisessa olosuhteissa, kun autonomista sivuauraa käytettiin testiolosuhteissa.

Suuret uutiset ilmoitettiin helmikuussa, kun meistä tuli osa Aebi Schmidt Groupia. Lehdistötiedotteessa Aebi Schmidt Groupin toimitusjohtaja Barend Fruithof kuvaili tuoreita tunnelmia: "Arctic Machine Oy:n vahva ja kannattava kasvu osoittaa, että yhtiön muutos valmistajasta ratkaisutoimittajaksi vastaa asiakastarvetta. Tämä vastaa täydellisesti Aebi Schmidt Groupin pyrkimyksiä ja Arctic Machine Oy täydentää näin erittäin hyvin tavoitteitamme".

Nyt kun katsomme taaksepäin, meillä on ollut upea vuosi Aebi Schmidt Groupin kanssa. Tänään olemme ylpeä Aebi Schmidt -Groupin jäsen, tarjoten koko tuote- ja palveluvalikoiman suomalaisille, ja muille valituille markkina-alueille.

Kiitos!

Tänä vuonna päätimme antaa oman panoksemme terveydenhuollon tukemiseksi näinä raskaina aikoina. Joulumuistamiset ohjaamme tänä vuonna lahjoituksena Keski-Suomen keskussairaalan lastenosastolle. Haluamme kiittää teitä kaikkia tästä vuodesta. Näemme seuraavalle vuodelle jo tulevan paljon kiinnostavia projekteja, ja hienoja hetkiä. Toivomme COVID -tilanteen helpottavan, jotta pääsemme taas tapaamaan teitä kaikkia kasvokkain. Kiitos vielä kerran!

Kuuntelemme asiakasta

Sillä on merkitystä, millä alueilla ja minkälaisella tiestöllä urakoit. Ammattilaisemme osaavat antaa näkökulmia, joita et ole ehkä itsekään tullut ajatelleeksi. Kun tehdään päätöstä kalustohankinnasta, tehdään päätöstä vähintään seuraavaksi kymmeneksi vuodeksi, kun valintana on Arctic Machinen laitteet. Tuotteiden pitkä elinkaari ja hyvin huoltovapaa rakenne takaa kustannustehokkuuden pitkälle aikavälille.

Arctic Machinelta saat ensiluokkaiset tienhoitolaitteet, urakoit sitten taajamassa, päätiestöllä tai yksityisteillä. Suunnittelemme kokonaisuuden asiakkaan kanssa yhdessä, jotta voimme rakentaa ensiluokkaisen kokonaisratkaisun myös vaativiin olosuhteisiin.

Tuotevalikoima kattaa seuraavat tienhoitolaitteet:

  • Tienhoitoautot
  • Lumiaurat
  • Sirotinautomaatit
  • Alusterät
  • Lumenkuormaajat
  • Harjalaitteet
  • Katupesurit
  • Kulutustuotteet


Tienhoitolaitteet voidaan asentaa kuorma-autoon, traktoriin tai pyöräkuormaajaan.

Lentokenttätuotteisiin kuuluu APV -lumiaurat sekä COMBI AIR -sirotinautomaatit.

Otamme vastaan seuraavan kauden tilauksia

Kauden 2020-2021 talvilaitteet kannattaa tilata nyt. Kokosimme yhdelle sivulle suosituimmat alue-auramme, klikkaile, tutustu ja pyydä tarjous!

Arctic Machinen vahvuus on tuotteet, jotka kestävät kovaa käyttöä arktisissa vaativissa olosuhteissa. Lapissa tarvitaan korkealle ja kauas heittäviä auroja. Tienhoitoautojen rinnalla suosiota ovat kasvattaneet tienhoitotraktorit, myös Lapin tiestöllä. Tutustu arktisiin traktoriauroihin ja kysy tarjous!