El contenido no está disponible en el idioma seleccionado. El contenido está disponible en: Dansk

El contenido no está disponible en el idioma seleccionado. El contenido está disponible en: Dansk

Ny location i Fredericia

Hej Danmark! Vi kan med glæde annoncere, at vi er flyttet til vores nye lokaler i Fredericia. Vores team vil med glæde tage sig af alle dine behov og besvare alle spørgsmål, du kunne have, angående vores produkter og løsninger. En stor del af vores webstedsindhold er allerede tilgængeligt på dansk. Med tiden vil vi sørge for, at også produktoplysningerne er tilgængelige på dansk.

eSwingo 200⁺

Vores helt elektriske eSwingo 200+ virker ikke kun godt ud fra et forretningssynspunkt, men ydeevnen og komforten af vores kompakte fejemaskine er absolut identisk med dieselmodellens. Vær en god foregangsvirksomhed, og reducer CO2-emissionerne med op til 158 kg pr. dag! Og hvis du ikke mener, at en fuldelektrisk fejemaskine nu også er en god investering, beregner vi gerne din samlede ejeromkostning (TCO).

Sneplove

Du finder næppe et større udvalg af plove end hos os. Hos Aebi Schmidt kan du vælge mellem plove og teknologier fra mærkerne Arctic, Schmidt, Tellefsdal og Beilhack og udnytte deres gennemtestede ekspertise. Der findes næppe et behov, som vi ikke kan tilbyde en løsning til: fra gang- og cykelstier til veje og motorveje, monteret på traktorer, anhængere til maskintransport af enhver type og lastbiler – høj driftskomfort, let vedligeholdelse og hurtig udskiftning af sliddele er inkluderet!

Spredere

I mere end 100 år har vi udviklet sprednings- og sprøjteudstyr til en lang række anvendelser. Vores udstyr støtter dit vintervedligeholdelsesmandskab på enhver måde, når det gælder om at holde dine veje sikre og dermed fri for sne og is. Vores kontrolsystemer bidrager til at spare materialer og ressourcer, hvilket skåner miljøet direkte.

Digitale løsninger

Faglig og kontinuerlig brug af data og digitale instrumenter øger din ydeevne og effektivitet, sparer brændstof og materiale, fører til lavere CO2-emissioner og øget sikkerhed. Aebi Schmidts digitale løsninger er alle tilgængelige via den centrale IntelliOPS-platform og kan specialtilpasses til dine behov. Hvis du har brug for forandringer i fremtiden, eller der tilføjes nye data og programmer, er der intet behov for tidskrævende opdatering og træning.